Butik

Min lilla butik finns på Oxelvägen 31 i Järfälla och delar lokal med min hundsalong. För närvarande har jag inga fasta öppettider, men det går bra att ringa eller sms:a (tel 0739191147) och bestämma en tid för när du kan komma förbi (även kvällar och helger). Betalning sker med Swish eller kort. Vissa varor kan även skickas (fraktkostnad tillkommer), beställning görs med fördel via e-post till order@bjorkebyhund.se.


Jag är återförsäljare av bland annat  Fodax foder och RaizUp PuppyBoost.

Jag har även en hel del andra hundtillbehör, såsom pälsvårdsutrustning, tandborstar, koppel, halsband, aktiveringssaker, samt speciell utrustning för uppfödare (t ex navelklämmor, sondmatningsslangar, peanger, valpsugar mm).

PUPPYBOOST

Första hjälpen till en nyfödd, liten och svag hundvalp eller kattunge. PuppyBoost ger energi till en bra start och kan rädda livet. Till valpar som är svaga av olika orsaker som t ex kejsarsnitt, en svår födsel mm, samt då valpen/kattungen egentligen inte är svag, men behöver energi snabbt för att återhämta sig. PuppyBoost är en oral pasta i en 15 ml doseringsspruta, som är lätt och säker att använda. PuppyBoost kan också användas till en vuxen hund som behöver extra näring och energi som t ex tiken under valpning. Mer info...


Pris 199 kr (+ frakt)

FODAX

Naturligt, svenskt färskfoder. Hundar är rovdjur och skapta för att äta rått kött. Sedan starten 1993 har Fodax tillverkat färskfruset hundfoder. Tillverkning sker i egen fabrik av svenska veterinärbesiktigade råvaror. Fodax finns i tre färskfrysta varianter, samtliga säljs i 10 kg påsar, samt i två frystorkade varianter i mindre förpackning. Se produktinfo, innehåll, bruksanvisning mm på www.fodax.se.